Najnovšie recenzie zo sekcie Grafické karty
Produkt ma prekvapil výkonom a menšou spotrebov energie, bol montovaný do počítača HP Z230sff procesor xeon 3.4ghz 4 jadrový. S nastaveniami sa treba trocha pohrať ale pre menej náročných a občasne hranie hier úplne postačí.
- Ultra 1080p všetky AAA
- Potichá
- Cena/kvalita
- Softvér Amd
- Spracovanie vizuálu od msi
Karta má výborný pomer cena/kvalita. Spustím všetky hry na ultra nastavenia pri fullhd cez 100fps. Zvláda aj 1440p na vysoké nastavenia pri takmer všetkých Aaa hrách. Za mňa lepšia voľba ako 3060ti. Jediné čo zamrzí je spracovanie konkrétne tohto modelu od MSI. Kde karta nevyzerá zrovna pekne v skrinke. Sú vyditelne hitepipe aj celý chladič. Plastík okolo s logom mohol byť väčší... Ale to neničí kvalitu produktu
Spokojný
- Super výkon, oproti rx580 8GB čo som mal predtým je výkon aspoň 2x tak veľký (fps zo 70 na 150 v asseto corsa)
- Neprehrieva sa, na 100% util. 58 stupňov
- Podľa userbenchmark výkon zrovnateľný so staršou GTX 1080
- Musím teraz dokúpiť aj zbytok počítača, pretože 4c/4t i5 3570k (nepretaktovaná) na túto beast nestačí, v niektorých hrách CPU: 100% a GPU 30%... :D
- dobra cena zatial funguje dobre
- cena, výkon, kvalita prevedenia
- nízke teploty, tiché ventilátory
- nízka spotreba, možnosť podvoltovania
- RGB
- Nvidia
- tichá
- pomer cena výkon = veľmi dobre
som spokojný, kupoval som to ako upgrade z GTX 1050, a na FPS hrách som pocítil dosť dobrý rozdiel (iné hry neviem, hrám iba FPS hry). Odporúčam, naozaj dobrá grafika zatiaľ a má aj RGB, hodí sa to priehliadných case. Ventilátor zapne len pri nejakom náročnejšom preťažení, takže Vám ani nehučí, aj keď ventilátory idú tak ani nepočuť tú grafiku.
- Slušná 4070ti
- Relativne ticha
- Slušný vykon
- Cena ako pri všetkých AdaLovelace
- váha karty ,nie je nutná podpera
- tichosť
- rozmery
cena
- Relatívne tichá
- Super dizajn a pekné RGB
- Plne integrované riadenie do softvéru MSI Center
- Nižšia spotreba ako konkurenčné značky
- Porovnaný výkon s Gigabyte RTX3070 Gaming OC (úplne totožný výkon / -35W spotreba / MSI karta úplne tichá oproti GB karte)
- Dobrá cena / výkon
- Podperná konzola pod kartu (kvôli váhe)
- Momentálne najlepšia karta na 1440p hry na ultra/highest detaily
- Nemá žiadne
V podstate, táto karta je momentálne najlepšia cena/výkon, s perfektným vzhľadom (ARGB sa dá vypnúť), super výkonným a tichým chladičom (karta má 1,5kg+). TDP karty je 240W a oproti konkurencii (mám aj kartu Gigabyte RTX3070 Gaming OC) dosahuje ten istý výkon pri oveľa menšej spotrebe (o hluku ani nehovorím).
i7 12700k + MSI Z690 Tomahawk + Kingston DDR5-6200 (CL30) + MSI RTX3070 Gaming Z Trio:
Tomb Raider bemchmark - 1440p - Highest - RTX/DLSS Off: 115 Fps (average), min: 92 Fps. Teploty maximum: 61°C.
Proste odporúčam, super / podarený produkt.
PS.: je tam ešte potenciál na OC, ale zatiaľ nepotrebujem :)
- krásne mení farby , škoda že nemám sklenený bk skrine
- nízka spotreba
- hlučnosť (karta je tichá)
- AV1 dekodér videa
- pri vysokých fps pískajú cievky
Nadmerný hluk ventilátora
Ticha, výkonná karta s dobrou cenou. Len pozor pokial mate malú bednu. Karta je značne veľká.
- CIevky nepistia,alebo ich aspon cez zavretu bednu nepocut
- Karta je dost velka a tazka
- Napajacie kable sa len tak tak zmestili do Fractal Design Define S2
- Dobre chladí
- Veľkosť
Biedny výkon, sekanie v hrách tam kde stará päť ročná grafika išla bez problémov, ovládače na to, že je to Intel - bieda. Ešte asi veľa času musí ubehnúť kým dobehnú tábor zelených a červených. Zaujali technické parametre ale v praxi nič moc.
- tiché
cena oproti minulej generácii
- Idu na ňom všetky hry full HD na plné detaily
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »