Najnovšie recenzie zo sekcie Grafické karty
- vo svojej triede nema konkurenciu
- Vysoký výkon na danú kategóriu / ale hrozná cena 682 EUR , ktorú obchodník veľmi neovplyvní .
- cena na slovenské pomery - cena /výkon ok , ale smme na Slovensku ...
Sapphire Radeon RX 7700 XT NITRO+ GAMING OC 12GB GDDR6 11335-02-20G
Registrovaný používateľ
Pridané: 22. apríla 2024
(naposledy upravené 1. mája 2024)
Zakúpený v Tekra.sk
- kvalita spracovania
- výkon ( ako 2080ti )
- veľký a veľmi účinný chladič
- AMD ovládač - zbytočne komplikovaný. Bez neho nie je plne funkčný ani TRIXX od SAPPHIRE
Prekvapivo výkonná grafická karta s nádherným a funkčným dizajnom.
Bohužiaľ ovládač TRIXX od SAPPHIRE nie je plne funkčný pokiaľ nie je nainštalovaný aj ovládač od AMD. A AMD ovládač je zbytočne komplikovaný ( z môjho pohľadu aj ťažko prehľadný ).
- Vysoký výkon
- Aj s 500w zdrojom bez problémov (odporúčaný min.700w)
- Vysoká cena
Karta je tichá a pri max.záťaži bola teplota 65 stupňov, ventilátory na 32 percent.... (ale nepoužívam virtuálne a max 4k)
- vyborny produkt funguje ako sa ma , bez závad
- Inteligentný dizajn produktu - napájanie zo zadnej strany, kde sa kábel nielen dobre zapája, ale taktiež má dostatok miesta a tým nie zalomený do nežiadúcich uhlov.
- Bracket/držiak na upevnenie sa montuje na matičnú dosku (je súčasť balenia), dobre drží a je jednoducho inštalovateľný.* (*Treba pozrieť kompatibilitu s matičnou doskou.)
- Môj kus mal veľmi jemne pokrivené časti na heatsinku (čo je, reálne, v tomto prípade maximálne estetická vada.) Samozrejme tento fakt bol pre istotu oznámený obchodu, aby v prípade reklamácie nebola automatický zamietnutá ako fyzické poškodenie zo strany používateľa/zákazníka.
asus je asus, nie je treba viac pisat
- ticha pri beznom vykone, huci az pri velkej zatazi.
- Bezi na 1x
Grafika je velmi dobra...vykon ale aj cena..
Dobre chladenie..pri vyzsom fps piskanie..
Kvalitny produkt..odporucam
GTA V RDR2 FORZA HORIZON TEKKEN 8 Kvalita
Velká spokojnost
Primeraná cena. Dobrý dizajn. Problém nainštalovať software, nakoniec bola ale bitka vyhraná a karta ide. Primerane hlučná keď ide naplno.
- More efficient cooler than reference card
- Lighter than reference card
- Simple, compact design
- Only 120W
Price for beginner series
- dobra cena/vykon v hrach bez RT
- 16gb vram
- 4070 super je energicky efektivnejsia ale trochu drahsia
- na narocne modelovanie, render skor nvidiu
viac ako €570 by som zanu nedal (tolko som zaplatil)
karta inac ok, ide celkom ticho.
- Tichá - tichšia než moja predošlá evga rtx 3060 oc
- Pre i7 stačí zdroj 650 W
- Kompaktná veľkosť do menšej skrine
- nekvalitná nvidia 12vhpwr redukcia v balení
S dodanou nvidia 12vhpwr redukciou svietila červená led2 (len vo vypnutom stave, ale aj tak). So seasonic redukciou zavedenou priamo do zdroja to už je v pohode. Je to bežný problém s nvidia redukciami.
- výrazný skok oproti GTX 970
- zatiaľ nezistená
- je obrovská :D
- výkonná
- pribalená bola aj podložka pod myš
- neviem zatvoriť bočnicu na PC, kabel na napájanie mohol byť v 90° uhle
- slusny vykon pri nizkej spotrebe a cene
- nizke teploty pri plnej zatazi
- krasne tiche ventilatory aj pri plnej zatazi
- Funguje pekne, nehučí.
Gigabyte GV-R77XTGAMING OC-12GD
Registrovaný používateľ
Pridané: 26. marca 2024
(naposledy upravené 26. marca 2024)
Zakúpený v TvojPC
- Chladenie
- Uz troska pretaktovana
- Ziadny RGB cirkus
RDR2 na FullHD a Ultra detaily DX12 a zapnute Fluid Motion Frames dava tak 130 fps min - 250fps max (Fsr OFF , Vsync OFF) , Vulkan funguje bez Fluid Motion a dava tak 88 - 120 fps.
Dying Light 2 FHD Max detaily s Fluid motion 118fps - 198fps , bez Fluid motion dava tak 88-120 fps
Chladenie to ma uzasne , v podstate ak si zapnete hru s Vsync ON tak mate pasivne chladenu grafiku (50C v RDR2) a nizsiu spotrebu , Bez Vsync grafika nepresiahne 61C ale ventilatory sa uz tocia stale uzasne chladenie , ak sa vam zmesti do PC (cca 31cm) tak berte Grafiku s 3 ventilatormi oplati sa priplatit par € za lepsie chladenie.
RGB je len napis Gigabyte ale to som hned vypol cez app.
Zdroj mam 600W uplne staci , ziadne restarty ani crashe a na 12V raile dava stavu 590W co staci na moju zostavu s Ryzenom 7 5700X a RX 7700 XT.
DOPORUCUJEM.
- Výkon
Na 2K monitor plne postačujúca karta. Výkon na Remnant 2 je skvelý a idem na ultradetailoch. Karta pri tom dosahuje teploty do 59 stupňov a všetko mám vyťaté.
Zobrazujem 81 - 100 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Ďalšie »